Kusmi Te

Kusmi Te Logo - Detox te

Kusmi te

Kusmi Tea grundades i St. Petersburg, Ryssland år 1867 av Pavel Michailovitch Kousmichoff. Pavel var den äldsta sonen i en bondefamilj han lämnade sitt hem vid 14 års ålder för att leta efter arbete i St. Petersburg. Väl i St. Petersburg lyckades han få ett arbete som hjälpreda hos en tehandlare. Denne tehandlare insåg ganska snabbt att pojken hade enorm potential, och lärde honom konsten att tillverka te.

Kusmi Tea kommer ursprungligen från St. Petersburg och senare etablerade det sig i Paris. Kusmi Tea levererar te av fantastisk kvalité, med naturliga smaker i ljuvliga kombinationer och med en unikt härlig karaktär. Med sina exklusiva teblandningar och traditionella teer har Kusmi Tea i närmare 150 år varit ett förstahandsval bland de riktiga teentusiasterna och gourméare världen över. Kusmi Tea har gjort sig kända för sina fantastiska runda och balanserade smaker som passar för alla och är passande för tillfällen.

Kusmi Te är varsamt förpackat i vackra burkar som har en så vacker design att den pryder din kökshylla! En burk Kusmi Te är en utmärkt present till den som redan har allt.

Kusmi Te - Detox Te Logo

Populäraste Kusmi Teerna

Ytterligare Kusmi Teer hittar du härKusmi Tea - Kökets Favoriter logo

Till Kökets Favoriter

Besök även våra sidor med ytterligare kvalitets teer från populära Pukka Te och Clipper Tea.

Företaget Kusmi Tea

Kusmi Tea grundades som sagt i St. Petersburg 1867 men etablerade sig  senare i Paris år 1917 efter att den Ryska revolutionen brutit ut. Kusmi Tea gjorde sig känt snabbt och blev berömd bland annat för sina teblandningar till den ryske Tsaren.

Kusmi Tea erbjuder många högkvalitativa teblandningar, upptäck spännande wellness samlingen med de berömda sorterna Detox, Boost, Be Cool och Sweet Love eller varför inte testa deras unika Ryska blandningar. Kusmi Tea erbjuder även sina entusiastiska kunder mer traditionella blandningar och originella téer så som Sencha grönt te, Darjeeling, English breakfast svart te eller Lapsang Souchong.

Kusmi Te - Bagaren och Kocken . Detox Te