Detoxkur | Renande kur för en lyckad detox

Renande kur för en lyckad detox

 

Detoxkur - Weight World | Detox te

 

Vad är en detoxkur?

Att använda sig av en detoxkur är verkligen att rekommendera om du har bestämt dig för att göra en detox. Ska du göra en detox rekommenderar vi starkt att dricka Detox te och även att använda dig av en färdig renande kur, en så kallad detoxkur. Detta för att få så bra resultat som möjligt.

En renande kur består oftast av ett vätskekoncentrat, tabletter eller pulverblandningar. Ingredienserna brukar vara liknande som i teerna. Läs mer om ingredienserna här..

 

Längden på en renande kur kan variera allt från 7-30 dagar beroende på produkt och önskat resultat. Vi har valt att ta med flera olika produkter, alla med olika fördelar och egenskaper som vi hoppas ska passa just dig till din detox.

En detoxkur har samma positiva effekter som en fasta. Effekten av din detox blir bättre om du väljer att äta sundare och motionerar regelbundet under kuren.
Vi här på Detox Te rekommenderar starkt två detoxkurer per år.

detoxkur - Örtte logo
Detoxkur - Örtte Superpack
Detoxpaketet Örtte Superpack från Örtte Scandinavia är en perfekt te-baserad detoxkur. Paketet innehåller två 28-dagars kurer med Detox Tea och Skinny Tea.

Till butik

Detoxkur - Örtte logo
Detoxkur - Superpaketet Detox
Superpaketet är en mycket populär och effektiv detoxkur med utvalda naturliga ingredienser för bästa effekt. Består av detox te, tabletter och fotplåster.

Till butik

Detoxkur - Healthwell
Detoxkur - Healthwell Lilla Detoxpaket
Lilla Detoxpaketet är en detoxkur från Healthwell! Innehållande Chiafrön, Detox te, Hampaprotein, Nyponpulver, Super Greens, Doseringsschema och shaker.

Till butik

Detoxkur - Healthwell
Detoxkur - Healthwell Stora Detoxpaketet
Stora Detoxpaketet från Healthwell är en detoxkur innehållande hela 8 produkter samt schema och shaker. Denna potenta renings kur räcker i mer än 14 dagar. 

Till butik

För ytterligare detox inspiration besök vår startsida.

Detoxkur - Alpha Plus
Detoxkur - DetoxPlus
DetoxPlus från Alpha Plus passar perfekt för både nybörjare och den erfarne detoxaren. Paketet består av UltraClear Plus, Psylliumfröskal, Mighty Greens, Shaker och Pau D’Arco Te.

Till butik

Detoxkur - Örtte
Detoxkur - Detox Teatoxpaketet
Teatox paketet från Örtte Scandinavia är ett paket innehållande Detox Tea som är en riktig storsäljare, kombinerat med populära Tea Infuser Bottle blir en vinnande kombination.

Till butik

Detoxkur - Holistic
Detoxkur - Detoxpaketet
Holistic har satt ihop Detoxpaketet med deras populära UltraDetox med hela 35 verksamma renande örter och fibrer. Den har man kombinerat med deras UltraBalans.

Till butik

Detoxkur - Ortis
Detoxkur - Detox Express
Detox Express från Ortis är en intensiv detoxkur på 7 dagar. Den innehåller en hel veckas reningskur med noga utvalda ingredienser samt förpackat i smidiga portionspåsar.

Till butik

Detoxkur - Alpha Plus
Detoxkur - DetoxPlus
Detta är Alpha Plus andra versionen av Detoxkuren DetoxPlus. Paketet består av UltraClear Plus, Psylliumfröskal, Mighty DTX, Pau D’Arco Te, Shaker och broschyr.

Till butik

Detoxkur - Garden of Life
Detoxkur - Perfect Food Detox
Raw Organic Perfect Food är en riktig superprodukt och en riktig bäst säljare från världskända och otroligt populära Garden of Life. Alkalizer och Detoxifier är en kur på wholefood, i pulverform.

Till butik

Detoxkur - Renew Life
Detoxkur - Pure Cleanse
Pure Cleanse är en prisbelönad, 30 dagars kur innehållande kronärtskocka, gurkmeja, stor kardborre, chlorella, majs, maskros, katrinplommon, fänkål, ingefära och rödalm.

Till butik

Detoxkur - Ortis
Detoxkur - Detox
Methodraine Detox  från Ortis är en flytande koncentrerad Detoxkur baserad på flera renande örter. Den finns i flera goda smaker och ska drickas varje morgon i 20 dagar.

Till butik

Detoxkur - Alpha Plus

Alpha Plus – startades 1983 av Peter Wilhelmsson. Peter är välutbildad och har 35 år av klinisk erfarenhet av näringsmedicin, funktionsmedicin och livsstilsmedicin, och har författat tolv hälsoböcker. Alpha Plus huvudkontor ligger i Falun. De utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel.

Alpha Plus förser terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet. Forskning och utveckling av nya produkter är en integrerad del av deras verksamhet. Alphaplus arbetar även för att sprida kunskap som inspirerar till en friskare livsstil och bättre hälsa.

Alpha Plus har flera produkter och paket som kan hjälpa dig vid en detoxkur. Här kan du se och lyssna på vad Peter Wilhelmsson har att säga om Detox