Pukka Te

Pukka te logo - Detox te

Pukka te

Pukkas prisbelönta teer är baserat på den, över 5000 år gamla Indiska hälsoläran Ayurveda där man lär ut de hälsovinster man får genom bl.a ekologiska örter. Dess hälsosystem har varit inspiration och kunskapen bakom Pukka teernas enorma framgång.

Grundtanken från starten av Pukka Herbs var att göra Ayurveda tillgängligt för alla. Grundarna bakom Pukka Herbs ville visa på Ayurvedans otroliga förmåga att återbalansera och läka kroppen samt göra den mer lättillgänglig.

En central aspekt i tillverkningen av Pukka te är ekologiskt jordbruk. Hela Pukkas filosofi är baserat på just ekologi och ett hållbart system där man anser att ekologiskt jordbruk är en metod för odling av grödor på ett sätt som kopplar samman människan med växterna och marken. Det är ett sätt att leva lätt på jorden, att garantera att vi får tillbaka så mycket som vi tar, för att skapa kretslopp av välgörande avsikt vid varje skede i en produkts resa från fält till hyllan.

Ordet Pukka betyder:

  • äkta
  • genuin
  • högsta kvalite.

Pukka te - Detox Te Logo

  • Populäraste Pukka Teerna

  • Ytterligare Pukka Teer hittar du här

Pukka Te - Svensk Hälsokost Logo - Detox Te

Pukka te - Gröngåva - Detox Te

  • Företaget Pukka

Ordet Pukka sammanfattar egentligen allt som företaget representerar. Deras grundsyn, Ambition och allt som de skapar. Pukkas varumärke har växt sig otroligt stort idag, inte minst på grund av deras fantastiska teer. I Pukkas strävan att blanda de mest utsökta teerna lägger de stor uppmärksamhet på kvaliteten i de växter de använder. Pukkas ekologiska teer tillverkas med riktlinjer så som rättvis handel och goda relationer. Vid tillverkningen av te från Pukka används bara råvaror från rättvisemärkt Fairtrade handel och hållbara källor. Men samtidigt strävar Pukka efter att skapa långsiktiga relationer med lantbrukarna som är en stor del i framgången. Några ur Pukkas team besöker lantbrukarna för att inspektera marken, vattnet och växterna. Detta för att ge oss konsumenter det bästa som naturen har att erbjuda samt för att se till att det odlas på ett korrekt och rättvist sätt, något som gynnar oss alla.

Alla Pukkas ingredienser odlas i hållbara och ekologiskt certifierade projekt. Alla Pukkas örter och produkter är ekologiskt certifierade av Soil Association och USDA och alla ingredienser kan spåras tillbaka till området där det odlades.

Kolla även in vår startsida för ytterligare tips på renande teer.

Pukka Te - Gröngåva - Detox Te